Cibulačka s uzeným masem a čerstvým pórkem

Počet porcí
2

Doba přípravy
15 minut


Suroviny
·         1 střední cibule
·         100 g vařeného uzeného masa
·         400 ml horkého uzeného vývaru, ze kterého jsme odstranili přebytečný tuk
·         50 g pórku
·         2 plátky nízkotučného sýra
Postup
1.       Cibuli nakrájíme na proužky a na nepřilnavé pánvi necháme bez tuku lehce osmahnout. Cibule by neměla moc zhnědnout. Maso nakrájíme na kostičky a pórek na proužky.
2.       Na dno polévkové misky vložíme plátek sýra, osmahnutou cibuli, maso a pórek.
3.       Do misky nalijeme horký uzený vývar.
4.       Polévku nesolíme, obvykle je vývar dost slaný, Podáváme s opečeným toustovým chlebem.