Krůtí maso se směsí na lečo

Počet porcí
2

Doba přípravy
30 minut

Suroviny
·         1 sklenička zavařené směsi na lečo
·         300 g krůtího masa bez kosti a kůže
·         2 lžíce kečupu
·         1 lžíce hladké mouky
·         Vývar
·         Sůl
Postup
1.       Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut.
2.       K masu přidáme směs na lečo, zahustíme lžící hladké mouky rozmíchané ve studeném vývaru, dochutíme kečupem a povaříme. Jeli směs moc hustá, podlijeme dalším vývarem.
3.       Podáváme s rýží.
Tip

Místo zavařené směsi na lečo, můžeme použít čerstvé papriky, rajčata a cibuli. V tom případě k masu přidáme hned zpočátku 1 cibuli, po cca 10 minutách vaření na proužky nakrájenou 1 papriku a těsně před dokončením 1 nakrájené rajče.