| 
   
Počet
  porcí 
 | 
  
   
8 
 | 
  
   | 
  
   
Doba
  přípravy 
 | 
  
   
1
  hodina 
 | 
 
Suroviny
·        
1 kg kuřecího Šumavského masa
·        
4 vejce
·        
4 sterilované okurky
·        
Kukuřičné lupínky na obalení
Postup
- Uvaříme
     vejce natvrdo, okurky rozkrojíme na poloviny.
 - Šumavské kuřecí maso je mleté a ochucené, není třeba ho nijak dochucovat
     ani upravovat. Mokrým a rukama (aby se maso nelepilo) rozdělíme maso na 8
     porcí. Do masa pak opět mokrýma rukama zabalíme na porci ½ vajíčka a ½ okurky.
     
 - Kukuřičné lupínky vložíme do igelitového sáčku a válečkem rozdrtíme.
     Maso obalíme v rozdrcených lupíncích.
 
4.      
Na rošt z trouby rozprostřeme pečící papír, a na něj položíme karbanátky.
5.      
Pečeme v předehřáté troubě na 180 ºC cca 15 - 20 minut, až karbanátky
zezlátnou. Servírujeme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovou
oblohou.
