Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem

Počet porcí
2

Doba přípravy
20 minut


Suroviny
·         2 kuřecí prsní řízky bez kůže
·         200 g ostružin
·         100 g černého jeřábu
·         2 lžíce balzamikového krému
·         Sůl, pepř, cukr, kurkuma
Postup
  1. Maso naklepeme a osolíme a opepříme a lehce poprášíme kurkumou. Opečeme nasucho na nepřilnavé pánvi. Uchováme na teple.
  2. Na stejnou pánev vložíme kuličky černého jeřábu mírně podlijeme vodou tak, aby kuličky byly z poloviny potopené a povaříme asi 5 minut.
3.       Přidáme ostružiny a vaříme zase asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, balzamikovým krémem a cukrem. Množství koření se odvíjí od toho, jak sladké je ovoce.


Tip
Servírujeme s grilovanou dýní.