Počet
porcí
|
2
|
|
Doba
přípravy
|
20
minut
|
Suroviny
·
300 g kapřích
filetů s kůží
·
1 lžíce
medu
·
1 lžička
pečeného curry koření
·
1 lžička
solamylu
·
100 g
růžičkové kapusty
·
1 menší
červená paprika
·
Sůl, pepř
·
Nahrubo
mletý pepř
Postup
1.
Kapří
filety nakrájíme na nudličky, dáme do misky, přidáme med, sůl, pepř, curry a
solamyl. Dobře promícháme. Necháme hodinu
marinovat.
2.
Papriku
očistíme a nakrájíme na nudličky, kapustičky na poloviny nebo na čtvrtiny,
podle velikosti.
3.
Kapra vložíme
na rozpálenou nepřilnavou pánev a nasucho bez míchání necháme zatáhnout.
4.
Přidáme zeleninu a společně
opékáme ještě asi 5 minut, dokud maso není hotové a nezíská zlatohnědou barvu.
Tip
Servírujeme s rýží nebo s bramborovou kaší.