Těstoviny s italskou salsicciou a mrkví

 Suroviny

·       2 klobásy salsccia

·       2 střední mrkve

·       1 cibule

·       5 stroužků česneku

·       0,5 plechovky zavařených loupaných rajčat

·       2 lžíce kečupu

·       30 g parmezánu

Postup

1.      Mrkev, cibuli a česnek nastrouháme nebo nadrtíme na jemno. Přidáme rajčata a kečup. Z klobásy vytlačíme maso a na pánvi rozmačkáme, aby nám nezůstaly velké kusy.

2.      Přidáme 0,5 hrnku vody a dusíme. Nemusíme solit, pepřit, ani nijak dochucovat. Stačí koření v klobáse a kečupu.

3.      Když je tekutina v omáčce vyvařená, přimícháme vařené těstoviny a servírujeme. Na talíři posypeme parmezánem.