Počet
porcí
|
2
|
Doba
přípravy
|
10
minut
|
Suroviny
·
1 menší paprika
·
½ salátové okurky
·
1 rajče
·
1 menší kedluben
·
1 vejce
·
1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
·
50 g nízkotučného polotvrdého sýra
·
5 kapek olivového oleje
·
Sůl
Postup
1.
Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na
kostičky, zakápneme olivovým olejem, osolíme a promícháme.
2.
Tuňáka
můžeme přidat do salátu a zamíchat nebo ho servírujeme vedle salátu společně s uvařeným
vajíčkem a sýrem
3.
Sýr nakrájíme na plátky nebo na proužky a buď
zamícháme do salátu nebo servírujeme vedle salátu
4.
Vejce uvaříme natvrdo
nebo na hniličku (podle toho, jak to máte rádi) a na jednu porci použijeme ½ vajíčka.