Roštěná se sušenými houbami

Počet porcí
2

Doba přípravy
2 hodiny

Suroviny
·         2 plátky roštěnky asi 1 cm silné
·         1 střední cibule
·         Hrst sušených hub
·         1/5 lžíce hladké mouky
·         100 g pórku
·         Sůl, pepř, kmín
Postup
1.       Cibuli nakrájíme na jemno a vložíme do hrnce společně s masem a kořením.
2.       Sušené houby rozdrobíme na drobné kousky a přidáme do hrnce. Podlijeme vodou a dusíme.
3.       Dusíme až maso změkne. Během dušení podle potřeby podléváme teplou vodou.
4.       Ve troše studené vody rozmícháme mouku a zahustíme omáčku. Povaříme ještě asi 15 minut.

5.       Pórek nakrájíme na kolečka, kterými posypeme na talíři každý plátek masa. Podáváme s rýží.