Počet
porcí
|
2
|
|
Doba
přípravy
|
20
minut
|
Suroviny
·
2 kuřecí prsní řízky bez kůže
·
200 g ostružin
·
100 g černého jeřábu
·
2 lžíce balzamikového krému
·
Sůl, pepř, cukr, kurkuma
Postup
- Maso naklepeme a osolíme a opepříme a lehce poprášíme kurkumou.
Opečeme nasucho na nepřilnavé pánvi. Uchováme na teple.
- Na stejnou pánev vložíme kuličky černého jeřábu mírně podlijeme vodou
tak, aby kuličky byly z poloviny potopené a povaříme asi 5 minut.
3.
Přidáme ostružiny a vaříme zase asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem,
balzamikovým krémem a cukrem. Množství koření se odvíjí od toho, jak sladké je
ovoce.
Tip
Servírujeme s grilovanou dýní.