Počet
porcí
|
6
|
Stupeň
LOW
|
Doba
přípravy
|
8
hodin
|
Suroviny
·
1 kg libové hovězí kýty
·
1 velká cibule
·
1 mrkev
·
1 rajče
·
200 g hrášku (čerstvý nebo mražený)
·
100 ml bílého vína
·
1 lžíce hořčice
·
4 lžíce jemného kečup
·
100 g sterilovaných okurek
·
1 plechovka (400 g) žampionů ve slaném nálevu
·
200 ml nízkotučného mléka
·
1 lžíce hladké mouky
·
Sůl, pepř, bobkový list
Postup
1.
Hovězí kýtu nakrájíme na nudličky a vložíme do
pomalého hrnce.
2.
Přidáme sůl, pepř, bobkový list, kečup, hořčici,
hrášek, víno, žampiony i s nálevem, na drobnou nakrájenou cibuli, rajče,
okurky, na kolečka nakrájenou mrkev.
3.
Pomalíme 7 hodin na LOW.
4.
V mléce rozmícháme 1 lžíci mouky, přilijeme
do pomalého hrnce, promícháme necháme pomalit ještě hodinu.