Počet
porcí
|
2
|
|
Doba
přípravy
|
20
minut
|
Suroviny
·
400 g krůtího masa (stehno) bez kůže
·
50 g cibule
·
100 g pórku
·
Citronový pepř
·
Sůl
Postup
1.
Krůtí maso nakrájíme na tenké plátky nebo
nudličky, okořeníme citronovým pepřem a solí. Necháme 2 hodiny v chladu marinovat.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky.
3.
Na rozpálenou nepřilnavou pánev rozložíme maso.
Navrch nasypeme cibuli. Necháme na sucho prudce z 1 strany opéct. Nemícháme.
Když je maso do růžova opečené, obrátíme a pečeme z druhé strany. Občas
zamícháme, aby se nespálila cibule. Ke konci pečení přidáme nakrájený pórek a
ještě asi 2-3 minuty společně opékáme.
Servírujeme
s rýží.