Krůtí nudličky s citronovým pepřem

Počet porcí
2

Doba přípravy
20 minut

Suroviny
·         400 g krůtího masa (stehno) bez kůže
·         50 g cibule
·         100 g pórku
·         Citronový pepř
·         Sůl

Postup
1.       Krůtí maso nakrájíme na tenké plátky nebo nudličky, okořeníme citronovým pepřem a solí. Necháme 2 hodiny v chladu marinovat.
2.       Cibuli nakrájíme na proužky.
3.       Na rozpálenou nepřilnavou pánev rozložíme maso. Navrch nasypeme cibuli. Necháme na sucho prudce z 1 strany opéct. Nemícháme. Když je maso do růžova opečené, obrátíme a pečeme z druhé strany. Občas zamícháme, aby se nespálila cibule. Ke konci pečení přidáme nakrájený pórek a ještě asi 2-3 minuty společně opékáme.
Servírujeme s rýží.