2 porce Doba
přípravy 5 minut
Nutriční hodnoty v 1 porci
Energetická
hodnota |
902 KJ |
Bílkoviny |
5 g |
Sacharidy |
36,7 g |
Tuky |
5,1 g |
Vláknina |
1,7 g |
Suroviny
·
1 velká bílá bageta (120 g)
·
8 g másla nebo flory, ramy apod.
·
20 g čerstvé pažitky, jarní cibulky a petrželky
Postup
·
Bylinky nasekáme na drobno. Bagetu rozkrojíme
podélně na poloviny a lehce potřeme máslem, ramou nebo florou.
·
Bagetu pečeme na suché nepřilnavé pánvi z obou
stran do zlatova. Pánev by měla být jen lehce rozpálená, aby bageta nezčernala.
·
Na opečenou bagetu nasypeme bylinky.
·
Servírujeme jako přílohu např. ke steaku. Nebo
jako samostatnou svačinku.