Suroviny
· 160 g rybího masa (filety)
· 200 g loupaných krevet
· 160 g mrkve
· 160 g petržele
· 60 g pórku
· 200 g 12% smetany na vaření
· Rybí omáčka
· Muškátový oříšek
· Sůl
· Pepř
Postup
1. Očištěnou kořenovou zeleninu
nakrájíme na proužky a dáme vařit. Po cca 5 minutách přidáme rybí filety.
2. Když je maso a zelenina téměř měkká,
zalijeme smetanou a přidáme pórek, nakrájený na nudličky. Společně vaříme
dalších cca 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, nastrouhaným muškátovým oříškem a rybí
omáčkou.
3. Nakonec přidáme krevety, které už
bývají předvařené, tak je stačí jen nechat přejít varem, aby neztvrdly.